Atletico valmentaja Simeone ei Messi pelipaita 2014 salata itseltäni: "Tiedän, että tämä peli tulee olemaan erittäin vaikea voittaa." "Pelin alussa meillä on etulyöntiasema, mutta sen jälkeen emme onnistuneet saamaan etua kauniiksi pallo, ahdistunut mielentila niin me epäonnistumme, meidän on parannettava, ei ole muuta keinoa, vain tehtävä. kausi on pitkä, alussa kauden jokainen joukkue on sama, fyysinen kunto tai tulosta, tiedämme meidän täytyy työskennellä kovemmin Victory ammuttiin käsivarteen. "

Ewald mainitsi, Simonyi sanoi, "Alussa peli, jotkut Cristiano Ronaldo pelipaita 2014 pelaajat Ewald ei anna tilaa, menimme kaksi maalia, mutta pikkuhiljaa kun ne tulevat valtiolle, he tietävät, että he ovat erittäin kilpailukykyisiäjoukkue, heidän kodissaan ei ole painetta he olisivat tehneet erittäin hyvin. suoritustaan tänään, olin vaikuttunut. "Se oli kova peli, vaikka soitimme tänään ei ole kovin hyvä, mutta paikannus pallo taktinen tai auttaa meidät kaksi maalia. Tällä kaudella menetimme paljon hyviä pelaajia, myös sopeutua run jossa jälkeen kaksikymmentäkolme meidän on oltava parempia.

Atletico Madridin tällä kaudella, ottaa paljon tärkeitä Real Madrid pelipaita 2014 pelaajia, mutta myös kykyä paljon uusia pelaajia, sinun on myös aikaa sopeutua. He ovat sotureita voittaja. Tänään pelannut hyvin, mutta ne pönkittää voitto. Tämä kausi, ne täytyy pelata paremmin, koska toista mestaruus on erittäin helppoa. http://www.jalkapallopaidat.com/

Comment

Comment:

Tweet