Diego Costa, Cesc Fabregas, Filipe Luis, Didier Drogba, Chelsea ... Loic Remy laittaa paketin siirtomarkkinoilla tänä Messi pelipaita 2014 kesänä saada työvoimaa huipputasolla. Puhumattakaan paluuta maalivahti Thibaut Courtois laina. Joten mitä joukkue tyyppiä Jose Mourinho tällä kaudella? Jose Mourinho on runsaudenpula muodostaa hänen équipe.Il haaveillut koska hänen palata Chelsean penkki, hän lopulta vie.Maalintekijä kaipasi José Mourinho saapui kesällä Atletico Madrid: Diego Costa. Mutta Blues eivät olleet tyytyväisiä Espanjan kansainvälisen siirtomarkkinoilla. Muut nimet, kuten Cesc Fabregas (ottaa haltuunsa Frank Lampard pois sopimus) ja Filipe Luis (Ashley Cole) liittyi myös Blues.

Lontoon klubi näki myös paluuta Cristiano Ronaldo pelipaita 2014 maalivahti Thibaut Courtois laina. Vapaa, Didier Drogba on palannut seuran korvaamiseksi Samuel Eto'o lopussa sopimuksen. Loic Remy nousi esiin myös numerot lähdön jälkeen Fernando Torres lainassa AC Milan. Entinen Stéphanois Kurt pintapuolinen, ostettu tammikuussa, myös liittyi tiimiin. Voittaa mestarin Englannin ja saavuttaa lopullinen voitto Mestarien liigan, Chelsea, joka myi David Luiz, joka ei ole tehnyt suunnitelmia Mourinho PSG noin € 50 miljoonaa, on niin laita paketti siirtomarkkinoilla.Special One voi nyt luottaa avauskokoonpanoon, joka on mitään syytä olla mustasukkainen monet sen collègues.Cech varjossa Courtois, Luis Filipe kaksintaistelu-Azpilicueta vasemmalle.

Maalia, Thibaut Courtois ei tullut Lontooseen olettaa Neymar 10 pelipaita kaavussa numero 2 Mutta jos hän pettynyt, Mou ei epäröi asentaa Petr Cech maalia. Ennen Belgian, keskisaranan Gary Cahill John Terry on luottamus Portugalin valmentaja. Oikealla puolella, Branislav Ivanovic Serbia on asennettu ja on ollut useita vuodenaikoina. Vasen, Filipe Luis on osoitettava vakuuttava koulutukseen ja ottelu Cesar Azpilicueta irrottaa. Mutta Brasilian, erittäin tehokkaita Atletico Madrid viime kaudella, on luonnollisesti ominaisuuksia voittaa kustannuksella entinen Marseille, joita voidaan myös linjassa oikealle, jos Ivanovic on recentré.L'essentiel kakku Diego Costa, murusia Drogba ja Remy. http://www.jalkapallopaidat.com/Comment

Comment:

Tweet