Valmentaja Olympique de Marseille, Marcelo Bielsa ei Barcelona pelipaita 2014 ole saanut kahdestatoista pelaajat hän oli ehdottanut tänä kesänä. Vielä Vincent LABRUNE on yrittänyt rekrytoida kymmenen pelaajaa kohteena Argentiinan teknikko. Turhaan ... "Kukaan pelaaja on tullut minun päätökseni. Ehdotin kaksitoista vaihtoehtoja ja mikään niistä ei ole toteutunut. "Jos kaikki ei ole hyvin selkeä kriittinen jaettu Marcelo Bielsa viime viikolla, voimme kuitenkin vahvistaa, että yksikään pyytämät valmentaja pelaajat Olympique de Marseille on laittanut pussit kaupungin Marseille tänä kesänä.

Marseille ei ole myöskään vakuuttamaan Manchester Cityn james rodriguez 10 pelipaita puolustaja Karim Rekik. "Kyllä, tapasin LABRUNE. Mutta pelaaja oli jo kehittynyt (lainassa) ja PSV viime kaudella. Hän tiesi seura, joukkue ja valmentaja. Hänellä oli luottamusta tähän projektiin ", sanoi hänen agentti urheilu päivittäin. Mauricio Isla raita on myös käyty neuvotteluja. "Puhuin heidän kanssaan, mutta Juventus valitsi Englannissa. Ranskan hallituksen mukaan olisi halunnut löytää Bielsa, "vakuutti maanantai Chilen kansainvälinen lopulta lainattiin Queens Park Rangers.

LABRUNE jäähdytetään nopeasti Alderweireld, Aurier, Medel ja Montoya.Concernant Thomas Muller 13 pelipaita kuusi muuta pelaajaa, LABRUNE on raportoitu neljä. Toby Alderweireld halusi palata Englantiin ja hän oli lainannut Southampton. Serge Aurier oli liian kallis - ja Toulouse lainataan omistavat PSG - aivan kuten Gary Medel, siirretty Cardiff Inter Milan € 11.000.000. Lopuksi, FC Barcelona suostunut antamaan Martin Montoya yhteyttä omistajan OM. http://www.jalkapallopaidat.com/Comment

Comment:

Tweet